SFATURI PENTRU REVIZIUNE

7 Essential Apps For Writing Your Dissertation Or Thesis - Grad Coach

Pe lângă sfaturile date mai sus, am dori să vă oferim următoarele sfaturi pentru revizuirea lucrării dvs.

  • Am mai spus-o, dar merită repetat: acordă-ți timp suficient pentru a revizui. Dacă nu începeți lucrarea până în noaptea dinainte de scadență, nu veți putea să o revizuiți. Dacă aveți o lucrare scurtă pentru vineri, terminați-vă proiectul cel târziu miercuri, astfel încât să aveți joi seara de revizuit. Dacă lucrați la o lucrare lungă, bineînțeles că veți dori să rezervați mai mult timp pentru revizuire.
  • Imprimați o copie hârtie a hârtiei. Studiile au lucrare de licenta la comanda descoperit că mulți oameni le scapă problemele din lucrările lor atunci când citesc de pe ecranul computerului. Deoarece nu puteți vedea întreaga hârtie pe ecran, uneori este greu să diagnosticați mari probleme structurale. Deținerea unei copii pe hârtie a lucrării dvs. nu numai că vă va ajuta să vedeți aceste probleme, dar vă va oferi spațiu în margini unde ați putea să vă scrieți note în timp ce citiți.
  • Citiți ziarul cu voce tare. Uneori poți auzi greșeli pe care nu le vezi. Citirea cu voce tare vă va semnala când ceva nu are sens, când propozițiile durează prea mult timp, când punctuația a dispărut și așa mai departe.

Oamenii efectuează cercetări dintr-o varietate de motive. Motivațiile pentru realizarea unui proiect de cercetare pot fi nu mai mult decât faptul că un astfel de proiect este un proiect este o cerință de diplomă, sau poate proveni dintr-o dorință puternică de a contribui la practica educațională sau practică. Indiferent de motivul executării lor, majoritatea studiilor de cercetare culminează cu elaborarea unui plan sau a unei propuneri de raport de cercetare, care se concentrează pe ceea ce se va face, un raport de cercetare descrie ceea ce s-a întâmplat în studiu și ce rezultat s-a obținut: Toate rapoartele de cercetare strie să comunice cât mai clar posibil scopul, procedurile și constatările studiului. Un raport bine scris descrie un studiu suficient de detaliat pentru a permite replicarea unui alt cercetător.

Ați scris deja multe dintre componentele unui raport de cercetare prin sarcina dvs. de lucru 2 până la 9. În acest capitol veți învăța cum să integrați toate eforturile anterioare pentru a produce un raport complet.

Scopul capitolului 21 este ca dumneavoastră, după ce ați efectuat un studiu, să puteți realiza un raport complet. Finalizarea capitolului 21 vă permite să efectuați următoarea sarcină.

  • Obțineți un al doilea cititor. Este adesea dificil să-ți dai seama ce a mers prost în propria ta ziare. Acesta este motivul pentru care obținerea unui al doilea cititor este cel mai inteligent lucru pe care îl poți face ca scriitor. Un al doilea cititor poate face multe pentru tine: îți poate spune unde s-a plictisit, s-a confuz sau s-a jignit și îți poate da sfaturi pentru a-ți îmbunătăți munca. Amintiți-vă, totuși: atunci când cereți cuiva să vă citească lucrarea, ar trebui să fiți pregătit pentru orice critică pe care le-ar putea face. Nu fi defensiv; în schimb, încearcă să-ți dai seama de ce cititorul tău simte ca ea despre lucrarea ta. Desigur, nu trebuie să urmezi fiecare sugestie pe care o face cititorul tău, dar cu siguranță vei profita de comentariile și întrebările ei, chiar dacă te hotărăști să-i ignori sfaturile în cele din urmă.

Fii un al doilea cititor. Nu există o modalitate mai bună de a învăța cum să-ți revizuiești lucrarea decât să ajuți pe altcineva să-l revizuiască. Vei descoperi că ochiul tău critic funcționează mult mai bine atunci când este concentrat pe hârtia prietenului tău decât atunci când este concentrat pe propriul tău. Poți fi mai obiectiv când te uiți la munca altcuiva. Puteți vedea mai ușor ce nu a mers prost într-o hârtie și cum să o remediați. Când exersezi aceste abilități pe hârtia altcuiva, devii mai priceput să le exersezi pe cont propriu.