Menjadualkan Pengambilan di Kawasan Kediaman

Syorkan Artikel Artikel Komen Cetak ArtikelKongsi artikel ini di FacebookKongsi artikel ini di TwitterKongsi artikel ini di LinkedinKongsi artikel ini di RedditKongsi artikel ini di Pinterest
Dalam jumlah yang semakin meningkat, semakin ramai pemilik perniagaan mengubah model perniagaan Amerika dengan mengelak daripada bekerja di meja di syarikat besar untuk perniagaan di rumah yang tidak memerlukan perjalanan panjang ke bandar atau bilik terkurung yang tersumbat. Disebabkan trend ini, banyak perkhidmatan penghantaran New Jersey kini menawarkan penghantaran dan pengambilan ke kawasan kediaman. Ini membolehkan mereka yang menjalankan perniagaan di rumah mereka menggunakan perkhidmatan kurier yang akan datang ke pintu mereka, sekali gus mengelak perjalanan berulang-alik itu ke bandar. Memandangkan salah satu kelebihan utama untuk memiliki perniagaan di rumah ialah mengelak daripada lalu lintas bandar yang sibuk, pemilik perlu memilih perkhidmatan yang akan menghantar dan mengambil terus ke perniagaan mereka.

Tidak setiap perniagaan di rumah memerlukan perkhidmatan penghantaran New Jersey untuk pengangkutan barangan, tetapi ramai yang akan. Di samping pengedaran barangan, sesetengah perniagaan memerlukan dokumen undang-undang atau sensitif untuk dihantar kepada dan dari pelanggan dan perniagaan lain untuk ditandatangani. Jika anda berminat dengan perkhidmatan ini, anda mesti mendaftarkan alamat rumah/perniagaan anda terlebih dahulu dengan syarikat kurier.

Syarikat kurier perniagaan-ke-perniagaan sahaja boleh mengenakan bayaran tambahan kepada anda untuk kos yang ditanggung oleh perjalanan di luar zon perniagaan residensi wilayah . Sememangnya, ini bergantung kepada banyak faktor, termasuk jarak mereka mesti pergi ke lokasi kediaman anda, dan berapa ramai lagi pelanggan perniagaan rumah mereka yang menetap di kawasan itu. Di sesetengah kawasan, perkhidmatan kurier telah pun diwujudkan. Dalam kedua-dua dunia yang terbaik, anda akan mencari kurier yang sudah berkhidmat di kawasan kejiranan atau subbahagian anda, yang kemudiannya boleh menambah pengambilan atau penghantaran anda ke perhentian mereka.

Kesimpulannya, jika anda seorang pemilik perniagaan kecil di rumah yang cuba mencari kurier untuk membantu keperluan penghantaran, anda harus menghubungi kurier tempatan dan bercakap dengan wakil. Beritahu mereka situasi anda, dan kemungkinan besar mereka akan mempunyai beberapa pilihan yang berbeza untuk anda. Berterus terang tentang keperluan anda dan matlamat yang anda cuba capai berkaitan jadual penghantaran dan belanjawan anda. Tambahkan butiran, sebagai contoh, jika anda bekerja dari rumah hanya sekali-sekala, anda masih boleh meminta perkhidmatan ad hoc ke lokasi anda. Dalam acara ini, semak dengan kurier anda yang anda gunakan di tempat perniagaan anda yang lain, terutamanya jika anda mengendalikan penghantaran besar secara tetap. Anda mungkin boleh merundingkan kadar yang lebih baik berdasarkan kontrak sedia ada anda.